Reacții la Game of Thrones Sezon 7 Episod 6

Dacă mai aveam dubii s-au spulberat odată cu episodul ăsta pentru că s-a renunțat total la logica de orice fel - teleportare, comprimarea timpului, decizii și idei retardate, întâmplări pentru că scenariu. Multă lume s-a plâns că puteau să facă în moduri mult mai convingătoare anumite scene, cum ar fi cea cu Gion care, de exemplu, se putea urca pe dragon și aluneca la o curbă și tot avea mai mult sens decât să rămănă să mai dea un pic cu bățul în zombie dar...


Să fiu al dreacu' ce șmecher a fost episodul!

1. Sanda, Harpya, și Degețel

Deși Bran e și el pe zonă de fapt e degeaba. Nimeni nu vede că Degețel îi joacă pe... degete? Bănuiesc că o să moară cât de curând pentru că mare relevanță nu prea mai are, tot sezonul jucând la pitici, așa că nu m-ar mira dacă se va întâmpla chiar în episodul 7. În orice caz, sigur înjunghiat cu acel cuțit pe care l-a dăruit lui Bran, care l-a dat Aryei, care l-a înmânat Salsei. Poate chiar ea va face asta?

2. Dick. I like it

Tormund e underrated. Dă replici perfecte, acompaniate de expresii faciale perfecte. El și The Hound sunt de departe cele mai entertaining personaje, formând un cuplu al cărui dialog e un adevărat festin umoristic. Mai vrem!

3. Zombie Bear

Am văzut într-un clip că un urs zombie introdus în serial era marea dorință a creatorilor. Inutilă dar mișto, scena a făcut ca eroii noștri să pară foarte slabi, adică, hai frate, 7 sau câți erau plus vreo 2 soldăței carne de tun, și tot le-a luat jumătate de oră să-l dovedească? Și-a murit și Toros... Și Câinele se uita ca boul. Grow some fucking balls man dog!

4. Oficial cel mai în formă om din Westeros

Ghiendri al nostru străbate Antarctica în 5 minute pe jos. O-k! Ce-i drept, era normal ca după 3 sezoane de vâslit antrenorii producătorii să-l pună acum la muncă și cu picioarele. Don't skip leg day!


După ce a asistat indiferent la moartea lui Toros pentru că foc, acum Cățelul aproape îi omoară și pe ceilalți, alegându-și cel mai nepotrivit moment să-și exerseze aruncarea mingii de oină.

5. Viserion moare

Și toată planeta e în lacrimi. Deși n-are nicio treabă cu dragonii, Tormund e mai trist și mai surprins ca toți laolaltă. Dar nu mai șocat ca noi când Viserion e fucking reînviat de nemorți! Brrr. Nu era suficient că au un milion de soldați lipsiți de frică, acum le-a ajuns în ghiarele reci și o armă de distrugere în masă. E bine totuși, pentru că cu cei 3 dragoni Deneris ar fi decimat lejer zombalăii de una singură. S-au mai echilibrat forțele acum.

O întrebare am totuși: de unde dracu' au făcut rost de lanțurile alea gigantice?!

Și uite așa mai avem un singur episod din serialul ăsta minunat de cretin care, odată cu terminarea sursei de inspirație provenită din cărți, a început să facă toate nebuniile care-i trec prin cap, care mai de care mai epice. Iar noi nu putem fi mai bucuroși, deși dialogul și politicele complexe care au consacrat serialul au cam dispărut. Dar nu le putem avea pe toate, nu?
Previous Post Next Post