Reacții la Game of Thrones Sezon 7 Episod 5

Episodul 4 nu m-a dat pe spate deși lupta dintre Lannisteri și Dothraki a fost destul de șmecheră; mai ales că dragoni. Cinci-ul mi s-a părut mai bun, având câteva surprize interesante -


1. Same shit, different smell

În timp ce Sărsi nu pune întrebări înainte să-și omoare (pre)supușii, Deneris e diferită și mai întâi îi întreabă una, alta după care îi omoară. Tirion încearcă să fie un sfătuitor bun, dar după ce în episodul trecut Sărsi a distrus casa Tairel, Deneris distruge acum casa Tarly și uite așa n-o să se mai plângă nimeni de numărul mare de personaje al căror nume trebe să-l reținem. A! Și pentru ultima oară: DICKON aparent are și testiculeON! Gata mă opresc.

2. A treia roată

Lui Gion Snou nu prea-i plac animalele de companie, dar dacă ele te plac pe tine e de bine, mai ales când au 300 sute de tone și tu vrei s-o babardești pe mama lor. Lăsând figurile de stil la o parte, eroii noștri n-au timp să mai închege relația aia total neevidentă spre care se merge, pentru că apare fostul ei, Săr Giora Mormolent și, surpriză, încă o iubește. Așa de mult încât acceptă să plece în cea mai periculoasă misiune din istoria misiunilor sinucigașe, la nici 5 minute după ce-a ajuns. Bine, papa.

3. Credință vs. Știință

Bran vede morții venind mai aproape ca niciodată și trimite porumbei și celor de la Citadela minților luminate pentru ajutor. Aceștia, ca niște veritabili sceptici de știință, nu cred că există așa ceva, deși tocmai ce-au aflat că există (iar) dragoni?! Nu-i de mirare că Sam al nostru își bagă p***, se suie-n căruță și pleacă. Unde?

4. Campion la canotaj

După ce-a vâslit timp de 5 sezoane, Gendry al nostru s-a întors unde l-am descoperit și-n primul sezon: în turnătorie, frecând manganul fierul pentru săbii. Săr Davos îl ia cu el și Gendry ăsta se dovedește chiar bun în mânuirea ciocanului și, precum (presupușii) tații lor înainte de ei, devine tovarăș de arme cu Ion.


Ajunși la Eastwatch, Jon Snow, Gendry Baratheon, Tormund Giantsbane și Jorah Mormont formează o echipă care să captureze un zombie. Echipă la care se adaugă: Sandor 'The Hound' Clegane, Thoros of Myr și Beric Dondarion. Wow! Cei mai șmecheri luptători din universul Tronurilor (care se și urăsc între ei) se adună pentru binele mai mare. Nu mă așteptam deloc la faza asta și abia aștept să-i văd în acțiune în episodul următor!

6. Presărate

Bron îl salvează iar pe Gemii și acum îi datorează nu unul, ci două castele. Tyrion și Gemii se întâlnesc și se întâmplă emoții. Nici nu-mi mai dau seama, Gemii ori realizează mai bine ce cretină e Sărsi, ori o iubește și mai tare? Sau amândouă? Ăsta o fi fetișul lui... Sărsi care acum e și gravidă - în Game of Thrones poți rămâne gravidă și de la sex oral, aparent. Salsa a început să prindă gustul puterii, dar din fericire Aria e pe urmele ei cât și pe ale lui Degețel, care o trage într-o mică capcană cu un bilețel de mult uitat și scris de Șansa înainte să fie în stare să-și lege singură corsetul.

Seria continuă cu reacții la episodul 6.
Previous Post Next Post