Reacții la Game of Thrones Sezon 7 Episod 3

Hai că și-a revenit serialul ăsta! După un episod doi cam banal și nememorabil a venit episodul trei cu dialog bun, scene dure, surprize și faze pe care le așteptăm de mult, cum ar fi întâlnirea dintre -


1. Frumoasa și Bestia

Deși a plecat pe cal, Jon Snow ajunge cu barca la Dragonstone; fiind al doilea personaj care se cam teleportează pe harta lumii din Game of Thrones (după Varys sezonul trecut). Cert e că de când au depășit conținutul cărților s-a cam dus dreacu' toată logica geografică și temporală.

Dar cui îi mai pasă în momentul ăsta? Jon Snow s-a întâlnit cu Daenerys Stormborn of House Targaryen, rightful heir to the Iron Throne, rightful Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, The Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, The Unburnt, the Breaker of Chains... Iar asta a fost cea mai bună glumă de pe interneț.

După o reuniune super drăguță cu Tyrion, protagoniștii noștri în sfârșit stau de vorbă în ceea ce pare a fi prima lor "întâlnire". Întâlnire care se desfășoară cât se poate de clasic și previzibil: Ea vrea să-l vadă pe El în "genunchi". Altfel nu-i dă păsărică sticlă.

Deși Ser Davos încearcă să fie un wingman bun, ei nu-i pasă de Ion Zăpadă pe care-l vede ca pe un barbar nespălat venit cu filme fanteziste ca s-ajungă sub chiloții castelul ei. Iar el o vede pe Dyneros ca pe o fată bogată care se proclamă prințesa lumii. Noroc cu Tyrbușon care face ce știe el mai bine și cei doi ajung la concluzia c-ar trebui "s-o ia ușor".

Pentru că sunt centrali poveștii și simetrici la poluri opuse, îi înțeleg pe producători de ce-au ales să facă așa prima lor întâlnire, alegând să meargă pe vorba aia, cine se ceartă se iubește!


Ce aiurea e rujul ă... A! Nu! E doar Cersei care e genială. În răzbunare! Și singurul personaj fictiv care m-a făcut să-mi tremure chiloții. După Ramsay Bolton...

3. Degețel și Șansa lui

Sansa e femeie independentă și autonomă, iar pe Littlefinger îl excită (și) asta la ea. Dar pentru că a cam epuizat orice tactică și tehnică de seducție și pentru că a avut mult timp de gândire stând singur în cămăruța lui masturb meditând la cum s-o ardă cu Șansa vieții, Degetaș devine dintr-odată de-a dreptul metafizic, dar fără să aibă și vreun sens.

Scena parcă a vrut de fapt să ne pregătească pentru reuniunea cu Ary- Bran WTF! Având toate chakrele activate omu' vorbește în niște termeni pe care doar Degetar i-ar înțelege.

4. Tot în episodul ăsta

S-au mai întâmplat: un dialog semi-interesant semi-vag între Varys și Melisandre (apropo, Carice Van Houten e fucking hot), Theon a fost pescuit, pentru faptele lui de eroism Samwell a primit și mai mult de muncă, Euron Greyjoy l-a făcut (din nou) varză pe Jaimie, iar Olenna Tyrell l-a făcut și mai varză pe același Gemii. Of! Săracu' Gemii... Poate o avea și el vreo consolare când o s-o omoare pe Cerse-ăăă ups! SPOILER ALERT?!
Previous Post Next Post