Reacții la Game of Thrones Sezon 7 Episod 2

În caz că ai ratat prima parte din această serie te inviiit aiiiici... Vei reegretaaa... Ahem! Episodul 2 din Urzeala Tronurilor


     1. Daenerys se instalează în noua casă

Melisandre ciocăne la ușă și, deși afară plouă cu găleata, arată de parcă e gata de o ședință foto - o convinge pe mama dragonilor să se combine cu Snow. Bun. Era și timpul!

     2. Numele lui e Dickon

Iar al fratelui său Dickoff. Glumă care-mi amintește de Irina Loghin și sora ei, Irina Logout.

     3. Samwell Tarly e om bun (la toate)

Pentru a doua oară consecutiv, cea mai dezgustătoare secvență îl implică pe Sam, care acum e și chirurg, într-una dintre cele mai dureroase scene filmate vreodată. Mișto rău și tranziția, era să vomităm în cor cei cinci care ne uitam la episod.

     4. Ghicitoare

Ce are 5 femei, 4 bărbați, și-un singur penis?*

     5. Missandei intră peste Viermele Gri în timp ce acesta își freca... cuțitu'

După cel mai scurt preludiu din istoria futaciului cei doi fac dragoste deși Viermele nu (mai) are, de fapt, cuțit...

     6. Operation Kill Everyone

Arya ia o pauză, vizitându-și vechiul gras prieten pe nume "Plăcinte Fierbinți" de unde află că Ion Zăpadă e șerif la ei acasă, așa că-și schimbă traseul către Winterfell, dar nu înainte de a mânca mâncarea altora și a pleca fără să plătească. În drumul ei, Terminator 2 Arya se mai întâlnește și cu cățeaua Nymeria care o recunoaște, dar n-o mai recunoaște...

     7. Despre morți numai de bine

După ce că toată viața lui a vrut s-o babardească pe mă-sa adoptivă, Degetmic se duce acum și-i spune lui Ion că dacă aia n-a fost să fie mai speră ca Șansa măcar să-i dea o bucată de plăcintă. Ion se-nfurie.

     8. Ellaria Nisip și Femeia Bărbat Bine

Îl urăsc pe Euron Greyjoy! A întrerupt ceea ce promitea să fie cea mai satisfăcătoare scenă cu lesbiene.

     Concluzie

Tema episodului a fost, sexual vorbind, sexul, fiind încărcat de simbolistică genitală, mai ales genul care nu conține așa multe genitale: eunuci, lesbiene, sex între femei sau femei cu bărbați fără mădular. Cineva ar putea chiar spune că a fost vorba despre femei și satisfacerea lor.

Amuzant, subtil, și ironic din partea producătorilor cum, deși predomină cei fără de în toate scenele, ni se prezintă un irelevant pe numele său DickON. Pe scurt, penisodul 2 mi-a plăcut, dar nu foarte tare. (!)

*Răspuns: scena cu Daenerys și aliații săi.

Previous Post Next Post