Red Notice? Sau Red NoTits? Review Film

Da, Gal Gadot este în filmul ăsta și trailerele nu fac o scuză din a o arăta cât se poate de mult pe această atrăgătoare actriță, dar care n-are țâțe (de unde și titlul) și, cel mai important, nici talent actoricesc.


Sper că n-am supărat fanii înfocați ai Wonder Woman, dar adevărul este că, cel puțin în filmele cu Diana Prince (doar acolo am văzut-o până acum), e chiar execrabilă uneori. Uite aici, pentru comparație, ce expresivă și simpatică e originala Femeia fantastică, actrița Lynda Carter; care a și apărut în Wonder Woman 1984 (2020), în scena de după credits parcă.

Revenind la Red Notice; despre ce e vorba? Sincer, nu contează așa tare. Motivul pentru care scriu și despre mediocritatea asta de film este să vă sugerez dacă nu l-ați vizionat încă să nu o faceți singuri, ci împreună cu prietenii sau familia. E filmul perfect pentru asta. Este safe din punct de vedere al limbajului și al politicilor sociale, are glumițe dese și uneori peste medie ca valoare, acțiune exagerată și distractivă. Ce să mai, filmul perfect pentru o seară cu alții. Eu l-am bifat cu părinții și Red No Tits ne-a dat aproape 2 ore de fun bunicel... Sigur că două zile mai târziu uiți total despre ce-a fost vorba. Tocmai d-aia nu contează.

Și, culmea, Cal Galop reușește aici, în scurtele scene în care tot apare, să facă și ea un pic pe actrița, să arunce un pic de farmec ici, colo; să-i iasă ghidușiile stângace. Mai că-ți vine să zici, bă, hai mă, că-nvață și asta mică actorie! Ar fi și cazul, dreacu', la câte filme tot are pe țeavă...

Despre Dwayne și Ryan nu cred că mai e nevoie să vă reamintesc că sunt caraghioși în toate filmele care apar și, în general, joacă foarte bine același rol cu care ne-au obișnuit: ei înșiși. Christopher Lee are ceva de zis despre această joacă mereu în același rol...

Un ultim fapt interesant mai am de zis - în Red Notice ea și băieții ăștia tot fură niște ouă de aur, ale lu' Cleopatra, iar actrița Gala GăozTort va fi chiar regina egipteancă în anunțatul film Cleopatra (2025). Mai are un pic de spațiu până atunci să-și mai exerseze actoria. Doamne ajută!
Previous Post Next Post