Începe Nebunia Tronurilor

Stimați cititori, mai e un pic și începe nebunia, din păcate nu a lui Salam, ci nebunia intitulată Game of Thrones, pentru că timp de 7 săptămâni o să ne pese și mai puțin de războiul civil din Siria, poluarea oceanelor, stratul de ozon care se fute din ce în ce mai mult (ce futăcios și stratul ăsta de ozon…) și orice altceva esențial pentru experiența noastră 3D de pe Gaia pentru că Khaleesi și dragoni...

Frumoșă ăă dragoni!

Vă recomand trailer 1 și trailer 2, precum și analiza asupra lor ale domnului Alt Shift X care creează niște filmulețe absolut fucking incredibile, cu tot de felul de detalii și legături din cărți și excelent editate. Să-i ajute bunul Dumnezeu pentru munca sa! Season 7 Trailer # 1 Explained și respectiv Trailer 2 Explained.

Dar, dacă asta e prea puțin, s-ar putea ca aceste filmulețe extrase de pe disc-urile Blu-ray să vă fie pe plac. Sunt narate de către actorii serialului și în fiecare ni se spune câte o poveste din acest univers, evenimentele fiind pre-serial. Fun-tastic! Deși sunt drăguț animate le puteți și doar asculta în timp ce "munciți" pentru a vă îmbogăți cultura și reacomoda cu lumea Westeros-ului. Mulțumim pe această cale eroului anonim care a făcut această piraterie faptă.

Valar Morghulis (YOLO în Valyriană)
Previous Post Next Post